Få en regnskabsløsning der matcher jeres behov

 

Alle tidssvarende bogholderiløsninger i dag foregår med digital bilagsdeling og med systemer til automatisk bogføring!

 

Din virksomhed skal bruge mere end smarte løsninger - I skal også bruge dygtige mennesker!

 

  • som overvåger de automatiske bogføringsprocesser.
  • som løser alle eventuelle manuelle opgaver på faste dage.
  • som yder personlig service og sparring, når I har brug for det.

 

Hos os får I begge dele i én samlet løsning til en fast månedlig pris og du får meget mere til...

 

Din virksomhed får tilknyttet en ekstern regnskabschef (kunderådgiver), som er ansvarlig for jeres bogholderi og altid tilgængelig for ad.hoc. "problemknusning" samt afklaring af spørgsmål på daglig basis.

 

Herudover vil der altid være mindst én bogholder mere, som er sat ind i de opgaver der skal løses for jer, så driften i forhold til jeres bogholderi og administration aldrig går i stå ved ferie eller andet fravær.

 

 

Få en snak om jeres behov

 

 

 


 
 
 


Bogføring til fast pris uden overraskelser

Får du et chok når regningen kommer fra jeres bogholder? Hos os får I en fast månedlig pris for alt løbende bogføring, administration og sparring. I samråd med dig udarbejder vi en rammeaftale, som beskriver opgaver, mængder og intervaller for arbejdets udførelse - det hele tilpasses præcis til jeres behov.

 

Få et godt tilbud


Automatiser og digitaliser jeres bogføring

Bogfører I fakturaer fra jeres leverandører ved manuel indtastning? I dag foregår bogføring af indkommende fakturaer automatisk! Når du starter dit samarbejde med os, får I gratis adgang til vores online system til fakturahåndtering, som vi anvender til at automatisere bogføring og betaling af regninger.

 

Prøv en gratis demo


Skræddersyet og visuelt overblik

Har du overblik over hvor, hvornår og på hvad virksomheden tjener og bruger penge? Hos os får du jordnær sparring kombineret med et visuelt og individuelt tilpasset overblik over jeres regnskab samt budget i vores online budgettering- og rapporteringssystem (gratis online adgang).

 

Prøv en gratis demo