Vi har hjulpet mere end 500 virksomheder med e-conomic


Som e-conomic bruger vil du formodentlig gerne sikre, at din virksomhed får mest mulig værdi for pengene og udnytter systemets muligheder optimalt i forhold til jeres behov.

 

Der er ofte mere end kun én måde, at gøre tingene på og derfor kan det være fornuftigt for jer, at I allierer jer med en ekspert i e-conomic, som kan hjælpe jer med at afklare, hvordan I får det maximale ud af systemet i netop jeres situation samt eventuelt lære jeres interne brugere op i, hvordan de anvender systemet bedst til jeres behov.

 

Du ønsker måske også, at jeres e-conomic løsning skal være "motoren" i et økosystem af forskellige tillægs APP's med ekstra funktionalitet til e-conomic, som gør det muligt for jer, at få endnu mere ud af jeres systemer. Det øger kompleksiteten i jeres samlede systemmæssige setup og dermed behovet for, at I rådfører jer med en e-conomic ekspert, som kan hjælpe jer med at sikre, at I har valgt de rigtige løsninger. 

 

Hvis du vil sikre, at I griber opsætning og brug af e-conomic samt eventuelle tillægsapplikationer bedst muligt an, så kan du starte med at kontakte os, et af Danmarks mest erfarne konsulenthuse indenfor rådgivning i optimal udnyttelse af e-conomic, og få en uforpligende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med optimering af jeres e-conomic løsning.

 

Hvis I skal have udviklet jeres eget tillægsværktøj til e-conomic, så kan I effektivisere selve udviklingen og undgå "begynder" fejl i forhold til selve integrationen med e-conomic ved, at lade en af vore erfarne IT projektledere samt eventuel vores internt fastansatte systemudviklere indgå i projektgruppen. Vores systemudviklerteam arbejder udelukkende med integrationer og skræddersyede tillægsapplikationer til e-conomic og kender derfor faldgruber samt eventuelle begrænsninger på forhånd.

 

 

Kontakt en e-conomic ekspert

 
 

 

 

 


Optimering af jeres e-conomic opsætning

Får I mest muligt ud af jeres e-conomic løsning? Vi er blandt Danmarks mest erfarne eksperter i regnskabssystemet e-conomic og har hjulpet mere end 500 virksomheder med opsætning, tilpasning og generel optimering af deres e-conomic løsning.

 

Kontakt en e-conomic ekspert


Individuel oplæring i brug af e-conomic

Skal du eller en anden internt hos jer stå for virksomhedens bogføring eller andre opgaver i e-conomic? Vi tilbyder individuelle oplæringsforløb, som tager udgangspunkt i den enkelte brugers forudsætninger samt virksomhedens behov.

 

Kontakt en e-conomic ekspert


Udvælgelse og opsætning af APP's til e-conomic

En stor fordel for jer e-conomic brugere er de mange eksterne APP's til diverse administrative formål. Der er ofte mange alternative APPs indenfor hver kategori! Hvordan finder I ud af hvilken APP, som passer bedst til jeres behov og hvordan tager I den i brug?

 

Kontakt en e-conomic ekspert