Vores programmører er specialister i løsninger til e-conomic


Vores team består af både regnskabsspecialister og programmører!

 

Siden år 2005 har vi anvendt e-conomic hos vores faste kunder indenfor bogholderi. På den måde har vores organisation løbende tilegnet sig en meget bred viden om systemets muligheder og begrænsninger.

 

Vi har ofte haft dialog med kunder, som har ønsket udvidelser til funktionaliteten i e-conomic eller muligheden for, at få e-conomic til at "snakke sammen med" et af deres øvrige systemer.

 

På denne baggrund har vi etableret et unikt udviklingsteam med speciale i udvikling af skræddersyede tillægssystemer til e-conomic samt integrationer mellem e-conomic og eksisterende systemer.

 

Vores udviklingsteam består af to fastansatte programmører, som begge har specialiseret sig i udvikling af løsninger til e-conomic. Herudover ledes vores udviklingsteam af vores IT-projektleder, Jens Fuglsang Bruun, som er en af de mest erfarne e-conomic brugere i Danmark og har arbejdet med optimering af administrative systemer i mindre virksomheder siden år 2005. Jens er endvidere uddannet civiløkonom og IT-projektleder på Handelshøjskolen i Aarhus (HA-dat).

 

Udviklingsteamet arbejder sammen med vores regnskabsteam på kontoret i Risskov og har derfor konstant direkte adgang til dybdegående viden om e-conomics funktionalitet fra ekspert brugere af systemet.

 

Læs mere om vores e-conomic programmør ydelser


Kontakt vores udviklingsteam    
Ønsker du nærmere information om mulighederne eller har du et konkret projekt, som du gerne vil have sparring og eventuelt et tilbud på, så kontakt vores udviklingschef Jens Fuglsang Bruun:

E-mail: jens@regnskabsspecialisten.dk
Direkte telefon: 29 90 35 74.