Vores programmører er specialister i løsninger til e-conomic


Vores team består af både regnskabsspecialister og softwareudviklere!

 

Siden år 2005 har vi anvendt e-conomic hos vores faste kunder indenfor bogholderi. På den måde har vores organisation løbende tilegnet sig en meget bred viden om systemets muligheder og begrænsninger.

 

Vi har mange kunder i vores regnskabs- og konsulentforretning, som anvender os til, at udvikle individuelle løsninger med udvidelser til funktionaliteten i e-conomic eller til, at udvikle en integration imellem e-conomic og deres øvrige systemer.

 

Til dette formål har vi siden år 2013 opbygget et internt udviklingsteam med egne fastansatte programmører og projektledere, der har speciale i udvikling af skræddersyede tillægssystemer til e-conomic, integrationer mellem e-conomic og eksisterende systemer samt bogholderrobotter.

 

Udviklingsteamet arbejder sammen med vores regnskabsteam på kontoret i Risskov og har derfor altid direkte adgang til dybdegående viden om e-conomics funktionalitet fra ekspert brugere af systemet.

 

Læs mere om vores e-conomic programmør ydelser


Kontakt vores udviklingsteam    
Ønsker du nærmere information om mulighederne eller har du et konkret projekt, som du gerne vil have sparring og eventuelt et tilbud på, så kontakt vores udviklingschef Jens Fuglsang Bruun:

E-mail: jens@regnskabsspecialisten.dk
Direkte telefon: 29 90 35 74.