Deltag i vores julequiz hver dag på LinkedIN og forsød julen

Julen er hjerternes tid. Det markerer vi blandt andet ved, at hygge os i hinandens selskab og selvfølgelig gerne med lidt julegodter.

 

Du bør altid forsøde julen for dig selv, dine kollegaer, venner, familie og andre du holder af - det kan du eksempelvis gøre ved at deltage i vores julequiz 2018, hvor du hver dag fra den 1. til den 24. december kan vinde en kæmpe gaveæske med lækre karameller fra karamelkompagniet (værdi 625 kroner).

 

Temaet for vores julequiz er en hyldest til de systemleverandører, som gør livet nemmere for både dig, din virksomhed og for os :) Det vil sige vores julequiz er en FUN or EASY FACT QUIZ, om leverandørerne af de geniale systemer, som vi anvender til at automatisere- og digitalisere bogholderiet i mindre- og mellemstore virksomheder.

 

Vi poster hver dag fra den 1. december til og med den 24. december et nyt quiz spørgsmål på LinkedIN. Du kan deltage i quiz'en hver dag og gør det ved, at skrive dit svar, som en kommentar til quiz indlæggene på LinkedIN. Vi vil hver dag oprette et link til quiz'en på LinkedIN herunder - tryk på datoen, så sendes du direkte til quiz tråden på LinkedIN.  

 

Hver fredag i december trækker vores JULE-ROBOT lod blandt de rigtige svar i den forudgående uge og offentliggør vinderne i den enkelte quiz-tråd på LinkedIN. Vi sender samme dag gevinsten til vinderne - det vil sige sendes hver fredag i december.

 

God quiz lyst og glædelig jul fra alle os i RS:)

 

 

Links til quiz'en: