Vi er eksperter i e-conomic og løsninger til e-conomic


Som e-conomic bruger vil du formodentlig gerne sikre, at din virksomhed får mest mulig værdi for pengene og udnytter systemets muligheder optimalt i forhold til jeres behov.

 

Der er ofte mere end kun én måde, at gøre tingene på og derfor kan det være fornuftigt for jer, at I allierer jer med en ekspert i e-conomic, som kan hjælpe jer med at afklare, hvordan I får det maximale ud af systemet i netop jeres situation samt eventuelt lære jeres interne brugere op i, hvordan de anvender systemet bedst til jeres behov.

 

Du ønsker måske også, at jeres e-conomic løsning skal være "motoren" i et økosystem af forskellige tillægs APP's med ekstra funktionalitet til e-conomic, som gør det muligt for jer, at få endnu mere ud af jeres systemer samt automatisere manuelt arbejde. Det øger kompleksiteten i jeres samlede systemmæssige setup og dermed behovet for, at I rådfører jer med en e-conomic ekspert, som kan hjælpe jer med at sikre, at I har valgt de rigtige løsninger. 

 

Hvis du vil sikre, at I griber opsætning og brug af e-conomic samt eventuelle tillægsapplikationer bedst muligt an, så kan du starte med at kontakte os og få en uforpligende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med optimering af jeres e-conomic løsning. Vi har e-conomic siden systemet kom på markedet og er blandt de absolut mest erfarne samt anvendte konsulenthuse indenfor rådgivning i optimal udnyttelse af e-conomic.

 

Hvis I skal have udviklet jeres eget tillægsværktøj til e-conomic, så kan I effektivisere selve udviklingen og undgå "begynder" fejl i forhold til selve integrationen med e-conomic ved, at lade en af vore erfarne IT projektledere samt eventuel vores internt fastansatte systemudviklere indgå i projektgruppen. Vores systemudviklerteam arbejder udelukkende med integrationer og skræddersyede tillægsapplikationer til e-conomic og kender derfor faldgruber samt eventuelle begrænsninger på forhånd.

 

 

Kontakt en e-conomic ekspert

 
 

 

 

 

Kontakt os for en uforpligtigende sparring
Optimering af jeres e-conomic opsætning

Får I mest muligt ud af jeres e-conomic løsning? Vi er blandt Danmarks mest erfarne eksperter i regnskabssystemet e-conomic og har hjulpet mere end 500 virksomheder med opsætning, tilpasning og generel optimering af deres e-conomic løsning.

 

Kontakt en e-conomic ekspert

Kontakt os for en uforpligtigende sparring
Individuel oplæring i brug af e-conomic

Skal du eller en anden internt hos jer stå for virksomhedens bogføring eller andre opgaver i e-conomic? Vi tilbyder individuelle oplæringsforløb, som tager udgangspunkt i den enkelte brugers forudsætninger samt virksomhedens behov.

 

Kontakt en e-conomic ekspert

Kontakt os for en uforpligtigende sparring
Udvælgelse og opsætning af APP's til e-conomic

En stor fordel for jer e-conomic brugere er de mange eksterne APP's til diverse administrative formål. Der er ofte mange alternative APPs indenfor hver kategori! Hvordan finder I ud af hvilken APP, som passer bedst til jeres behov og hvordan tager I den i brug?

 

Kontakt en e-conomic ekspert