Få det optimale ud af e-conomic og jeres "ERP økosystem"!

Kontakt os for en uforpligtigende sparring
Optimering af jeres opsætning i e-conomic

Får I mest muligt ud af jeres e-conomic løsning? Vi er blandt Danmarks mest erfarne eksperter i regnskabssystemet e-conomic og har hjulpet mere end 500 virksomheder med opsætning, tilpasning og generel optimering af deres e-conomic løsning.

Kontakt os for en uforpligtigende sparring
Individuel oplæring i brug af e-conomic

Skal du eller en anden internt hos jer stå for virksomhedens bogføring eller andre opgaver i e-conomic? Vi tilbyder individuelle oplæringsforløb, som tager udgangspunkt i den enkelte brugers forudsætninger samt virksomhedens behov.

Kontakt os for en uforpligtigende sparring
Opsætning af APP's og integrationer til e-conomic

En stor fordel for jer e-conomic brugere er de mange eksterne APP's til diverse administrative formål. Der er ofte mange alternative APPs indenfor hver kategori! Hvordan finder I ud af hvilken APP, som passer bedst til jeres behov og hvordan tager I den i brug?

 

 

 

Vi hjælper jer med at afklare, hvordan I får maksimal udbytte af mulighederne i og omkring regnskabssystemet e-conomic i netop jeres situation.

 

Jeres e-conomic bør være den centrale motor i et optimeret "ERP økosystem", som er sammensat af forskellige APP's og andre administrative systemer med integration til e-conomic. Disse APPs løser hver især administrative delopgaver og rummer ekstra funktionalitet, som gør det muligt for jer, at automatisere manuelt arbejde. 

 

De mange muligheder for, at sammensætte et "ERP Økosystem" øger kompleksiteten i jeres samlede systemmæssige setup. Hvis du vil sikre, at I griber opsætning og brug af e-conomic samt eventuelle tillægsapplikationer bedst muligt an, så kan du starte med at kontakte os og få en uforpligende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med optimering af jeres e-conomic løsning.

 

Vi har anvendt e-conomic siden systemet kom på markedet og er blandt de absolut mest erfarne samt anvendte konsulenthuse indenfor rådgivning i optimal udnyttelse af e-conomic.

 

Vi står også gerne for individuel undervisning i brug af e-conomic. Undervisning af jeres interne brugere, er tilpasset jeres case, så jeres brugere lærer, hvordan de anvender systemet bedst til netop jeres behov.

 

Hvis I skal have udviklet jeres eget tillægsværktøj til e-conomic, så kan I effektivisere selve udviklingen og undgå "begynder" fejl i forhold til selve integrationen med e-conomic ved, at lade en af vore erfarne IT projektledere samt eventuelt vores programmører indgå i projektgruppen. Vores softwareudviklerteam arbejder på daglig basis med udvikling af bogholderrobotter, integrationer samt skræddersyede tillægsapplikationer til e-conomic og kender derfor faldgruber samt eventuelle begrænsninger på forhånd.

 

 

 

Få en snak om ekspert hjælp til e-conomic