Udtalelser fra faste kunder

 

Hungry.dk ApS

Vi har i Hungry.dk haft samarbejde med Regnskabsspecialisten siden starten af 2013, og været rigtigt glade for den service og viden de har leveret.

 

Udgangspunktet for samarbejdet var et behov fra vores side omkring integration af vores egne systemer med e-conomic, og Regnskabspecialisten bistod os med specialkompetence indenfor dette felt. En meget tilfredsstillende proces, som gjorde vi kom på plads med projektet på blot en uges tid.

 

Derudover har Regnskabsspecialisten også varetaget vores generelle bogføring, og bistår fortsat med viden, når vi ønsker tilretning eller yderligere automatisering af vores bogføringsprocesser i e-conomic.

Med venlig hilsen
Rune Risom
Adm. Direktør

Hungry.dk
Voldbjergvej 12
8240 Risskov
www.hungry.dk

 

Webjuice ApS

Webjuice startede i 2011 og efterhånden som virksomheden fik vokseværk opstod behovet for en professionel samarbejdspartner. Vi har nu arbejdet sammen med Regnskabsspecialisten i over 3½ år - og det er et valg, vi ikke har fortrudt.

 

Regnskabsspecialisten står ikke blot for vores bogføring, men er derimod vores full-service økonomiafdeling, der arbejder som en integreret del af Webjuice.

 

Christian og Torben fra Regnskabsspecialisten er toptjekkede og det hele glider som smurt i olie med dem på sidelinjen. Vi får altid et hurtigt og præcist svar på vores spørgsmål og opgaverne løses meget effektivt og tilfredsstillende.

 

Regnskabsspecialisten har på alle måder vist sig at være den rette samarbejdspartner – og kan kun anbefales til andre virksomheder, der vil fokusere på det, de selv er gode til og trygt overlade styringen af økonomien til eksperter.

 

Bedste hilsner

Søren Riisager
Webjuice

 

T: 70 26 13 37
E: sr@webjuice.dk
W: webjuice.dk


 

 

 

GoApplicate A/S

Det er snart et par år siden vi outsourcede vores bogholderi til RegnskabsSpecialisten, og vi er overordentligt tilfredse med samarbejdet.

 

RegnskabsSpecialisten arbejder punktligt, strømlinet og professionelt. Vi har i den grad fået styr på vores tal, budgetter og rapportering. Endvidere er det materiale der bliver leveret til revisoren i absolut topklasse, således at vi her har kunnet reducere vores omkostninger.

 

Vi oplever endvidere at RegnskabsSpecialisten er opmærksom og tænker fremad, hvilket giver ro og tager ting i opløbet.

 

Jeg kan kun give RegnskabsSpecialisten min absolut bedste anbefalinger.

 

Med venlig hilsen / Best regards
Claus Mølgaard Jensen
CEO

GoApplicate A/S
Lyshøjen 6
DK- 8520 Lystrup

Website: www.goapplicate.com


Phone:  +45 87 43 34 00  E-mail: cmj@goapplicate.com
Mobile: +45 40 28 91 71   Skype:  clausmolgaardjensen

 

 

 

 

 

SmartWeb ApS

Hos SmartWeb brugte vi i første omgang Regnskabsspecialisten i begrænset omfang. Efter en rigtig god service besluttede vi at overlade flere opgaver til Regnskabsspecialisten – det viste sig at være det helt rigtige valg. Det kunne ikke svare sig at gøre det hele selv. Hos Regnskabsspecialisten er de hurtigere og mere effektive til at udføre arbejdsopgaverne.
 
Regnskabsspecialisten udfører opgaverne professionelt og omkostningseffektivt. Vi føler, at de er engagerede i opgaverne og foreslår på egen hånd forbedringer.
 
Regnskabsspecialisten er en samarbejdspartner, der tager opgaven seriøst, en samarbejdspartner der er entusiastik omkring arbejdet og som kommer med gode forslag i det daglige. Hos Regnskabsspecialisten tænker de selv, og på den måde får du løbende rådgivning. Det er faktisk mere end du betaler for!
 
Jeg kan derfor varmt anbefale Regnskabsspecialisten.
                        
          
Venlig hilsen

Bobby Thygesen
Partner/ cand.merc.it
​​​​
SmartWeb ApS
Dalsagervej 25 K
8250 Egå

Tlf.: +45 43 33 17 93
www.smartweb.dk

 

Gubbies.dk

I forbindelse med ønsket om at outsource vores regnskab, faldt det endelige valg på Regnskabsspecialisten. Jens fra Regnskabsspecialisten hjalp os i gang med at få oprettet den rette integration mellem e-conomic og vores magento webshops. Det betød at alt nu kører pr. Automatik. En kæmpe lettelse.

 

Derudover er vi kommet godt i mål med styring af vores rykker procedure, kreditor og debitor bogholderi. Det betyder flere ting for os.

Jeg har personligt sparet en hel arbejdsdag! Vi har fået et bedre cashflow og vi kan tilmed nu bruge vores regnskab som et styringsværktøj fremadrettet.

VI har løbende en dialog med Sune fra Regnskabsspcialisten omkring optimering i forhold til at få mest ud af regnskabet. Ikke bare nu, men også i fremtiden.

Min fornemmelse er klar, at her arbejder vi med nogle mennesker, der har fingeren på pulsen i forhold til hvilke nye muligheder der åbner sig IT mæssigt set

 

Det giver så meget mening at bringe det regnskabet derhen hvor det bliver til en værdi for os i stedet for at være en byrde.

 

Jeg kan på det varmeste anbefale Regnskabsspecialisten, da jeg synes de udfører et fantastisk stykke arbejde.

 

Bedste Hilsner

Steffen Woetmann

Gubbies – sensing climbing

 

T: 4012 4263

E: steffen@gubbies.com

W: gubbies.dk

 

 

 

3B Boligrenovering A/S

Vi anvender Regnskabsspecialisten som eksterne regnskabsafdeling. Regnskabsspecialisten løser på vegne af 3B Boligrenovering A/S alle typer opgaver varierende fra bogføring, løn, regnskab, rykkerstyring , til indberetning af tal og informationer til eksterne instanser mv.

 

Vi anvender endvidere CFO ydelser og systemer fra Regnskabsspecialisten til budgetopfølgning, samt sparring omkring 3B Boligrenovering A/S’s udvikling.

 

Kombinationen af kompetente medarbejder samt effektive systemer sikre at opgaverne bliver løst rettidig og uden fejl, til en omkostning der er lavere end hvis vi selv skulle varetage disse.

 

Jeg anbefaler at du tager fat i Regnskabsspecialsten, hvis du ønsker en eksterne samarbejdspartner der er specialist.   

 

De varmeste anbefalinger!

 

Med venlig hilsen

Kenneth O. Kring

Direktør, 3B Boligrenovering A/S

 

T: 38 42 43 33

E: kontakt@3bb.dk

W: www.3bb.dk

 

 

 

Holmris Online A/S

Vi har samarbejdet med Regnskabsspecialisten gennem flere år.

Først gennem vores egen virksomhed Kontorkoncept, hvor Regnskabsspecialisten stod for bogføring, moms og løn. I takt med at vores virksomheden voksede, stillede det større krav til vores data i e-conomic, samtidig med at arbejdet med bogføring blev mere og mere tidskrævende. Vi valgte derfor at outsource bogholderiet til Regnskabsspecialisten, som fra første møde har været seriøse, professionelle og troværdige, og vi har trygt overladt økonomistyringen til dem.

 

Regnskabsspecialisten er forudseende, kommer med forslag til optimering og vender altid hurtigt og præcist tilbage på spørgsmål. De følger op, hvis vi selv glemmer det, og de tager ansvar, som var de en del af virksomheden.

Derfor valgte vi også at fortsætte samarbejdet, da vi solgte virksomheden i 2016 til Holmris koncernen og ændrede navn til Holmrisonline.

 

Jeg giver hermed Regnskabsspecialisten mine varmeste anbefalinger.

 

Med venlig hilsen

Holmrisonline

Onlinechef

Line Juhl Madsen

3dbyggeri danmark ApS
Siden 2009 har 3dbyggeri danmark benyttet sig af Regnskabsspecialisten services, med stor tilfredshed.

 

Vi er et lille firma, og regnskabsdelen er noget af det der bare skal klares, da ingen i firmaet føler speciel glæde ved denne del af at være selvstændig.

 

Det centrale for os er derfor en samarbejdspartner  som sørger for at tingen bare spiller, og som vi kan spørge til råds uden at skulle bekymre os om en kæmperegning. En sådan samarbejdspartner føler vi til fulde vi har fået i Regnskabsspecialisten.


Servicen er høj, vores kontaktperson venlig, hurtig og initiativrig, og vi har med succes lagt flere opgaver over til ham, og hver gang er de blevet løst til UG. 

 

Vi har kunnet tilpasse de ønskede services efter firmaets situation, så Regnskabsspecialisten laver mere når vi har for meget at lave, og vi selv tager os af nogle basale ting når der er lidt bedre tid.

Kort sagt har samarbejdet med Regnskabsspecialisten sparet os en masse bekymringer og samtidig har også det halveret vores revisorregning.


Med venlig hilsen
Tore Hvidegaard
Konsulent, Arkitekt MAA

3dbyggeri danmark

Tel:    88 80 73 80
Dir:    26 27 46 86
Mail:    thv@3dbyggeri.dk
Web:    www.3dbyggeri.dk
Blog:    blog.3dbyggeri.dk
www.linkedin.com/in/hvidegaard
www.digitaleprodukter.dk

Mokkahouse ApS

Jeg startede mit firma i 2008 og valgte fra starten, at bogholderiet skulle outsources. Jeg valgte denne løsning, for at kunne arbejde med det jeg synes er sjovt og ikke svede over f.eks. momsindberetningen i 11. time.

 
Jeg skiftede over til Regnsskabsspecialistens services efter 1½ år og har siden da følt, at jeg har fået min egen bogholder. Gennem årene er der sket meget i min virksomhed, og samarbejdet med Regnskabsspecialisten er løbende blevet justeret, så der er styr på bogføringen.
 
Regnskabsspecialisten er en samarbejdspartner der leverer varen, så jeg ikke skal bekymre mig om kreditorstyring, debitorstyring, løn, moms og forberedelse af regnskab til revisoren er klar til tiden. 
 
Nøgleordene for mit samarbejde med Regnskabsspecialisten er tillid, tryghed, sparring, seriøsitet, rådgivning, fleksibilitet og innovation - og jeg kan derfor anbefale dem uden forbehold...
 

God fornøjelse.
 

Venlig hilsen
Mokkahouse ApS

Bo Kristensen
 

Mokkahouse ApS
Bredskiftevej 18
DK-8210 Århus V
+45 71 99 54 05
www.mokkahouse.dk

 

 

 
 
 

Bondtofte ApS

Jeg har gjort brug af Regnskabsspecialisten i snart 7 år og er fuldt ud tilfreds med kvaliteten af arbejdet og den omfattende service de tilbyder.

 

Regnskabsspecialisten sikrer mig, at Jeg kan fokusere på det jeg er god til og overlade alt bogholderiet til dem. Regnskabsspecialisten får mine varmeste anbefalinger!


Henrik Bondtofte

Ejer Bondtofte ApS

(https://bondtofte.dk/)
 

Futurematch Kompetence Administration ApS

Efter mit bogholderi blev overdraget til RegnskabsSpecialisten har jeg fået professionel betjening, og ikke betalt for mere end det jeg har fået leveret.

 

RegnskabsSpecialisten har hjulpet mig med, at få styr på finanserne, og har hjulpet mig med at få et bedre overblik over virksomhedens økonomi.

 

Derudover har de bistået mig med sparring og assistance omkring integrering af, blandt andet, Farpay og Budget123 i regnskabsprogammet e-conomic. Alt i alt er jeg godt betjent, og kan kun anbefale RegnskabsSpecialisten her fra.

 

Nicolai Preisler Kirk

Direktør og medejer

Futurematch Kompetence Administration ApS

 

 

on!Ad
Hos on!Ad er vi rigtig glade for vores faste bogføringssamarbejde med Regnskabsspecialisten. 
 
Regnskabsspecialisten har indledningsvist hjulpet os med udvikling af integration mellem vores salgsordresystem og e-conomic. Den komplette elektroniske fakturering er bestemt mere effektivt i forhold til den manuelle papirbaserede løsning vi har kørt med hidtil.
 
Automatiseringen gør at vi føler os trygge og har et bedre overblik over økonomien end tidligere.  
 
Med venlig hilsen / Best regards 

Maria Venø Jakobsen 
Sindalsvej 5A 
D.: +45 38400069
T.: +45 70208312

 

 

 

 

Taastrup Dyreklinik ApS
Skiftede bogholder pr. 1.1.2016 til RegnskabsSpecialisten efter anbefaling.
 
Dette er bestemt ikke noget jeg har fortrudt; professionelle, imødekommende, altid klar på telefonen til rådgivning, god integration med E-conomic samt vores eksisterende journalsystem i virksomheden, samt mest af alt en udsædvanlig god service – det har været en kæmpe hjælp for en relativ ny virksomhedsejer.
 
Endvidere også en del besparelser for virksomheden, da der blev opdaget fradrag vores tidligere bogholder ikke havde informeret os om vi havde muligheder for.
 
Gitte Seiler (ejer af Taastrup Dyreklinik)
 
Blågårds Apotek ApS

Vi er meget glade for vores samarbejde med RS.

 

Det er altid den samme bogholder vi samarbejder med og det sætter vi stor pris på. Han kender vores forretning og der er ikke spildtid.

 

Da vi er en mindre virksomhed har vi behov for at lette de administrative opgaver til en overkommelig pris, og det er en mulighed med RS.

 

Jeg kan varmt anbefale Mohammed som er vores samarbejdspartner hos RS. Han er top professionel og fleksibel.

 

Venlig hilsen

Ebbe Hede

Adm. Direktør
Blågårds Apotek Aps