Automatiske løsninger til veletablerede og vækstvirksomheder

Kontakt os for en uforpligtigende sparring

Minimér jeres omkostninger til bogholderi og økonomistyring

Kontakt os for en uforpligtigende sparring

Bliv fremtidssikret med gennemtænkte, automatiske og skalerbare løsninger

Kontakt os for en uforpligtigende sparring

Få rapportering til tiden, styr på jeres likviditet og sikkerhed for fejlfri bogføring

Kontakt os for en uforpligtigende sparring

Få den sparring I har brug for med jeres eget dedikerede økonomiteam

 

 

I kan sikkert nikke genkendende til, at automatisk bogføring, skalerbarhed og lave driftsomkostninger i jeres bogholderi lyder meget attraktivt.

 

Er det en god investering for jer? Kan I selvom I er blevet en veletableret virksomhed også "bare" gøre, som mikro-virksomhederne og nøjes med implementering af nogle nemme og billige små systemer - eksempelvis Roger til automatisk betaling og bogføring af regninger fra jeres leverandører og Likvido til, at holde styr på om jeres kunder får betalt jer?

 

Svaret er: Ja det kan I måske - fortæl os om jeres behov, så skal vi fortælle jer om jeres løsningsmuligheder....

 

Det der kendetegner situationen for en vækstvirksomhed eller en veletableret virksomhed, som jeres er, at de bedste løsninger til et omkostningseffektivt, optimeret og fremtidssikret bogholderi setup, ikke altid er helt så enkle, at finde frem til - I må ikke gå glip af informationer i skal bruge i jeres bogføring eller spilde penge på implementering af løsninger, som I ikke kan vokse med.

 

 

Få et automatisk bogholderi der matcher det I har brug for

Vi hjælper jer naturligvis med, at undgå løsninger til automatisk bogføring og administration, som er "overkill" i forhold til jeres behov! Ligeledes sørger vi for, at I ikke ender med løsninger til automatisk bogføring, som ikke er tilstrækkelige i forhold til hvad I har brug for. 

 

Størstedelen af de virksomheder, som har valgt at outsource driften af deres bogholderi til os, er vækstvirksomheder og veletablerede virksomheder med 5 til 50 medarbejdere.

 

Jo større jeres virksomhed bliver desto mere betyder det, at I kan stole på jeres bogføring, at jeres håndtering af løn kører 110% korrekt, at I får tal til tiden og ikke mindst, at I får leveret de rigtige informationer til styring af økonomien i virksomheden samt eventuelt hjælp til, at forholde jer til jeres økonomi.

 

Herudover har I måske også brug for, lagerstyring, projektstyring, time-/sagsstyring, abonnementsstyring, månedlig periodisering af alt omsætning og omkostninger, afdelingsregnskab, efterkalkulationer, kontrol af dækning på jeres salg, specifik KPI kontrol, generel finansiel controlling, opfølgning på jeres medarbejderes tidsregistreringer, automatisk dataudveksling mellem jeres regnskabssystem og eksterne salgssystemer osv.

 

Der er flere faktorer, som kan gøre det kompliceret for jer, at finde, udvælge og implementere de for jer bedste løsninger til, et skalerbart og omkostningseffektiv bogholderisetup. For os er det hverdag og vores spidskompetence! Vi er specialister i at levere og drive automatiserede totalløsninger indenfor bogholderi, lønadministration og økonomistyring til veletablerede mindre virksomheder og vækstvirksomheder, som vil holde omkostningerne nede og være fremtidssikrede uden at spare på kvalitet.

 

Vi kender og bruger alle de bedste standardløsninger til automatisering i vækstvirksomheder og veletablerede virksomheder. Vi ved naturligvis, hvornår I skal vælge det ene system fremfor det andet og tager selv initiativet til, at præsentere jer for de bedste løsninger. Her kan I se en liste over flere af de systemer, som vi ofte arbejder med til automatisk bogføring.

Vi kan automatisere langt de fleste opgaver i jeres bogholderi

Kan jeres behov i forhold til automatisk bogføring ikke dækkes alene med standardløsninger, så kan vores interne softwareteam udvikle individuel software og bogholderrobotter, som er designet specifikt til netop jeres behov.

I får jeres eget driftsikre og kompetente bogholderteam 

Når I outsourcer styring af jeres bogholderi og lønadministration til os, er I sikre på, at der altid er minimum to dygtige og veluddannede regnskabsspecialister, som er sat grundigt ind i jeres setup, så I altid kan få hjælp og er sikre på, at driften i jeres bogholderi aldrig står stille.

 

Herudover kan I få alt den hjælp hos os, som I har brug for i forhold til, at gå I dybden med jeres økonomistyring, da I kan leje både en controller og en deltids CFO (regnskabschef), som kan hjælpe jer med kontrol, analyse og styring af jeres økonomi, i det omfang I har behov for. 

Læs mere om de ydelser vi oftest leverer til veletablede og vækstvirksomheder:

 

 

 

 

Få en snak om jeres behov